Rapport från medlemsmöte 2020-09-09

 

ANEA Medlemsmöte på Torget och Torpet i Ersnäs

 

Den 9 september 2020 var det dags för årets ANEA-möte, som hölls vid Torget i Ersnäs och samlade tjugotalet medlemmar. Vädrets makter bjöd oss på en behaglig eftermiddags- och kvällsstund med umgänge i enlighet med rekommendation med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Mötet inleddes med att Sven Persson högtidligen hissade Tricoloren i eftermiddagssolen. Gruppbild togs, varefter deltagarna bjöds på varmkorv med bröd. Årets tipsrunda innehöll frågor om Norrbottens flora och fauna, och var både intressant och lärorik.

Kaffe med kaka avnjöts i Torpet, där tipsrundans prisutdelning gjordes. Ordförande Elisabeth Greén avtackade förra ordföranden Elaine Blomqvist för ett gott arbete i ANEA, hon är fortfarande styrelseledamot. Även Rita Poromaa fick ett tack för styrelsearbetet som avslutades för ett år sedan. Sven och Elisabet Persson uppmärksammades också. Jan-Olof Hedström skulle ha avtackats för sitt styrelseengagemang, men kunde tyvärr inte delta på mötet.

Tyvärr satte coronapandemin stopp för det besök som vi skulle ha haft från Novéant i augusti. Då hade vi planerat för att ta emot 20 vänner, vilket förhoppningsvis kan göras i augusti 2021 istället.

Ingegerd Skoglind Öhman

Rita Poromaa avtackas för sitt styrelsejobb av ordförande Elisabeth Greén.